Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en fælles garantiordning og en løbende uddannelse af personale, som sikrer en optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer - også én der passer dit behov.

Husk det er billigere at vedligeholde end at købe nyt!

Hos medlemmer af Dansk Renseri Forening kan du få en række praktiske info-foldere, som giver dig svar på en lang række spørgsmål om vedligeholdelse af tekstiler. Det du ikke kan finde, svarer vi naturligvis gerne på.

At et Renseri er medlem af Dansk Renseri Forening, har mange direkte fordele for dig som kunde:

Ajourført fagpersonale

Forsikringsordning

Underkastet Forbrugerstyrelsens kendelser.

På grund af de lange behandlingstider i Forbrugerklagenævnet, har DRF nedsat et "miniklagenævn", hvor både medlemmer og deres kunder kan få behandlet evt. klager hurtigt.
Behandlingen af en klage her, forringer ikke forbrugerens retsstilling i forhold til at gå videre til Forbrugerklagenævnet, hvis dette ønskes.

Dansk Renseri Forening uddanner og afholder kursus for vore medlemmer.

Højt serviceniveau.