Kuglepen:
Friske pletter:
Friske pletter dyppes i sødmælk, og vaskes efterfølgende. Hvis tøjet ikke tåler vask på mindst 60 grader kan man hælde opvaskemiddel på, vente i mindst 6 timer og derefter vaske tøjet normalt. (se isyet anvisning)

Gamle pletter:
Gamle pletter kan muligvis fjernes ved at duppe med sprit, ( læg det på et sugende underlag og bliv ved til det ikke smitter af mere ) derefter kommes opvaskemiddel på og tøjet vaskes .

Gulvtæpper:
På gulvtæpper bruges husholdningssprit der duppes på pletten og suges op eventuelt med køkkenrulle. (ufarvet)
Pas på farveændringer, og pas på overgangen fra vådt til tørt.