Cola
Textiler:
Fugt med opvaskemiddel lad det indvirke i 6-8 timer (natten over) og vask så tøjet.

Hvis det er rensetøj. Indlever det hurtigst muligt som det er til renseriet.

Gulvtæpper:
Sug så meget som muligt op med det samme med køkkenrulle eller bløde klude, (farveløse). Dup derefter pletten med en klud vredet op i lunkent vand, fortsæt til der ikke kan fjernes mere farve. (Ikke gnide og giv dig god tid det går ikke væk af 1 gang).

Efter pletrensning på gulvtæpper er det en god ide at sprøjte tæppet med imprægnering (kan købes hos dit renseri) da du har fjernet den imprægnering der var med til at beskytte tæppet fra nyt, så uden den beskyttelse vil det blive hurtigere snavset der hvor der er pletrenset.